Schilrenovatie

stabo_logo_2015_def

Energie -besparing bij de bestaande (sociale) woning voorraad is een zeer belangrijke specialisatie bij Stabo Bouw. De bouwkundige schil van een woning speelt bij energie besparing een cruciale rol.

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden en zo ook vele mogelijkheden om de bestaande schil te renoveren. Stabo Bouw heeft een methode ontwikkeld die breed toegepast kan worden bij diverse typen grondgebonden woningen. Daarbij zijn de onderdelen snelheid, betaalbaarheid en kwaliteit de belangrijke uitgangspunten. In de afgelopen 5 jaar hebben wij met onze methode meer dan 200 woningen gerenoveerd. Er is dus een aardige record opgebouwd en hebben wij aan ervaring in deze specifieke renovatie sector geen gebrek.

De gemiddelde besparing op energiekosten per woning bedraagt minimaal € 500,– per jaar wat voor veel huishoudens een welkom geschenk is naast natuurlijk de comfort verbetering die er is ontstaan.

Naast de besparing en de comfort verbetering is ook de woning in waarde toegenomen en is de exploitatietijd bij de verhuurder verlengt met 40 a 50 jaar.

Op de website treft u een aantal foto’s aan van projecten die door ons zijn gerealiseerd.

 

Schilrenovatie Video:

Gildenweg 27, 1695 GD Blokker

0229 232 693

Facebook
Twitter
YOUTUBE
Klanten portal