Batenburg Digit | Zevenhuis – Zwaag

Op industrieterrein Zevenhuis in Zwaag prijkt nu trots het nieuwe kantoorpand van Batenburg Digit, een schitterend voorbeeld van vakmanschap en samenwerking tussen ons en onze toegewijde onderaannemers.

Met de nieuwbouw gaat een langgekoesterde wens van Batenburg Digit in vervulling, in het 35-jarige bestaan van hun bedrijf zal dit de eerste keer zijn dat ze met zijn allen onder één dak zitten.

De aflopen jaren zijn ze uit hun jasje gegroeid, de extra vierkante meters zijn dan ook meer dan welkom om hun succesvolle bedrijf verder uit te bouwen. Het nieuwe kantoor moet als thuis voelen, er is dan ook veel aandacht besteed aan de indeling en inrichting. De architect is samen met het personeel tot een ontwerp gekomen waarin zoveel mogelijk wensen zijn verwerkt. De plezierige en huiselijke werkomgeving moet een extra bijdrage leveren aan het werkgeluk binnen Batenburg Digit.

Het nieuwe onderkomen moet ook dienen als een magneet voor jong talent. Vooral de prettige omgeving, het energie neutrale gebouw, in combinatie met de duurzaamheid gedachte van Batenburg Techniek, moeten jongeren enthousiast maken om voor Batenburg Digit te kiezen.

Directeur Frits Tjalsma heeft er alle vertrouwen in dat ze met elkaar een mooie toekomst tegemoet gaan in dit prachtige nieuwe kantoor waar volop ruimte is voor groei, persoonlijke ontwikkeling maar vooral veel werkplezier.

Wij van Stabo Bouw kijken met grote tevredenheid terug op het bouwproces van het nieuwe kantoorpand. Het doet ons goed dat we wederom met een geweldig team hebben samengewerkt. De nauwgezette inzet en expertise van onze onderaannemers hebben bijgedragen aan het succesvol realiseren van dit project. Samen hebben we iets bijzonders gerealiseerd! Het doet ons ook goed dat Batenburg Digit het vertrouwen in ons had om dit prachtige kantoorpand te mogen bouwen voor ze. Stabo staat ervoor.

Onderaannemers:
Architect: Nieuweboer Architecten
Constructeur: Bouwadvies WFO B.V.
Grond- en straatwerk: Huisman B.V.
Wapening: Nota Betonvlechtwerken B.V.
Fundering en betonvloer: Loos Betonvloeren B.V.
Staalconstructie: BRB Staalbouw B.V.
Dak en gevel: Hardeman Isolatie B.V.
Kozijnen: Akuflex Aluminiumbouw B.V.
Dakbedekking: Kamildak B.V.

Stabo inschakelen voor utiliteitsbouw?

Bel of mail ons.