Nieuws

02-02-2023

Stabo slaat eerste paal voor project Batenburg Digit.

Stabo slaat eerste paal voor project Batenburg Digit.

Het startmoment voor weer een mooi project op industrieterrein Zevenhuis in Zwaag.
Samen met alle onderaannemers gaan we er weer een mooi project van maken.


Lees verder

24-11-2022

Stabo staat in het magazine Kijk op Noord-Holland Noord

Kijk op Noord-Holland Noord is hét zakelijk platform voor het bedrijfsleven in de provincie Noord-Holland. Viermaal per jaar is in Kijk op Noord-Holland Noord te lezen over de ambities en projecten van toonaangevende bedrijven en organisaties in de regio’s.


Lees verder

07-11-2022

De eerste energie neutrale bouwmarkt van Nederland is gebouwd door Stabo.

Wij hebben het nieuwe pand voor Praxis Almere Haven mogen bouwen.
Praxis Almere Haven is de eerste energie neutrale bouwmarkt van Nederland.


Lees verder
Krantenartikel aannemer Zevenhuis

07-10-2022

Stabo, dé aannemer van Zevenhuis

Met de nieuwbouw voor Batenburg Digit begint Stabo Bouw aan zijn elfde of twaalfde project op Zevenhuis. Directeuren Sjon Koning en Ton Stavenuiter weten het niet direct precies. Koning: ,,We zijn een beetje dé aannemer van Zevenhuis aan het worden.’’


Lees verder

20-09-2022

Stabo gaat starten aan project nummer 10 op industrieterrein Zevenhuis in Zwaag.

Onder het genot van een kopje koffie en een lekkere taart zijn de handtekeningen onder het contract gezet. Op Zevenhuis gaan we starten met nieuwbouwproject ‘De Nuwe Bonker’, gelegen aan de Jelle Zijlstraweg.


Lees verder

13-07-2022

Eerste paal Growers United wordt feestelijk gevierd

Op 12 juli vierde wij het slaan van de eerste paal van het nieuwe verpakkingscentrum met kantoren op het bedrijventerrein WFO in Zwaagdijk. De nieuwbouw is bestemd voor het sorteren en verpakken van blokpaprika’s van productgroep PapriCo. Bij het event waren alle bij de nieuwbouw betrokken partijen aanwezig. Na de officiële aftrap door algemeen directeur Jan Opschoor en PapriCo-teler Arnaud van Dijk genoten de aanwezigen van een gezellige borrel.


Lees verder

11-07-2022

Oplevering nieuwbouw Intratuin Aalsmeer en uitbreiding Intratuin Hoorn.

Beide projecten zijn inmiddels opgeleverd na een voorspoedige bouw.


Lees verder
Stabo Bouw

23-06-2022

Hal 11 eerste paalmoment

Op steenworp afstand van Hal10, een door ons gebouwd verzamelgebouw met middelgrote bedrijfsunits op bedrijventerrein Zevenhuis, zijn wij nu officieel gestart met de bouw van Hal11.


Lees verder

01-10-2020

Oplevering 29 Zorgappartementen Jac. Bloemenhof

Eind september is het project Jac. Bloemenhof (Kersenboogerd, Hoorn) opgeleverd en deze week trekken de laatste nieuwe bewoners in hun nieuwe appartementen. Na ruim een jaar intensief bouwen met een hecht team is het pand gerealiseerd en zijn alle wensen van de opdrachtgever vervuld. Voor Stabo komt een mooi project ten einde en we zijn trots op het resultaat!


Lees verder
Groenhart Stabo Bouw

10-08-2020

Afronding Project Groenhart te Purmerend.

In opdracht van Groenhart heeft Stabo binnen negen maanden het project voor het nieuwe distributiecentrum in Purmerend afgerond. De ambitieuze wens was om dit vóór de bouwvak (2020) gereed te hebben. En dat is gelukt!


Lees verder
Stabo Bouw

22-04-2020

‘Experimenteel’ pand klaar voor huurders

Met een ’coronavrije’ lange arm overhandigde projectleider Ton Stavenuiter begin deze week de ’eerste sleutel’ van 24 nieuwe appartementen aan de La Reinelaan in Bovenkarspel aan Ton Boukens van De Woonschakel.


Lees verder