Werken bij Stabo

Stabo staat
klaar.

Voor de opdrachtgever, de onderaannemer en voor elkaar. We houden elkaar scherp, zijn betrokken en hebben hart voor de zaak. Of we nu al twintig jaar bij Stabo werken of nog maar net. We vinden het belangrijk dat ons werk energie en plezier geeft. Daar zorgen we met elkaar en met onze partners voor. Daarom bouwen we aan duurzame relaties en een hecht team. En daar kun jij deel van uitmaken.

Stabo Bouw

Stabo staat
niet stil.

Dankzij onze scherpe en kritische blik groeien we als bedrijf. We houden van uitdaging en vernieuwing. Van verder denken en vooruitkijken. Daarom luisteren we naar jouw ideeën en krijg je volop kansen. Zodat niet alleen Stabo, maar ook jijzelf groeit en ontwikkelt.

Stabo Bouw

Stabo staat
open.

Voor nieuwe collega’s zoals jij. Heb je ervaring in de bouw, ben je energiek en niet bang voor uitdagingen, strakke deadlines en vernieuwing? En wil je samen met het team werken aan nieuwbouw en renovaties? Bekijk onze vacatures en bouw bij Stabo aan een carrière met een sterk fundament.

Vacatures

Bouwprofessional

Sta jij, net als Stabo, voor kwaliteit en vernieuwing? Voor veiligheid en duurzaamheid? En bouw je graag mee aan nieuwbouw- of renovatiewerken? Dan hebben we een interessante baan voor je.


Bekijk deze vacature

Uitvoerder

Sta jij, net als Stabo, voor vernieuwing en kwaliteit? Voor veilig, efficiënt en duurzaam bouwen? En zorg je dat we onze projecten precies volgens plan uitvoeren? Dan hebben we een interessante baan voor je.


Bekijk deze vacature

Marco Besseling, uitvoerder en maatvoerder.

“22 jaar geleden begon ik bij Stabo. Binnen een jaar groeide ik van timmerman naar meewerkend uitvoerder en later naar maatvoerder: ik bepaal alle maten, voor de fundering, het metselwerk, het ankerplan. Eerst in een digitale tekening, daarna op het bouwterrein. Vanuit iedere hoek werk ik naar het midden, tot alles bij elkaar komt. Dat geeft altijd een kick.

Als uitvoerder zorg ik dat we de strakke deadlines halen. Dus veel bellen, plannen, coachen en sparren. De betrokkenheid van het team geeft daarbij veel energie. Dat is echt Stabo: hart voor de zaak, altijd klaarstaan en elkaar scherp houden.”Marco Besseling, uitvoerder en maatvoerder. “

Stabo Bouw Marco
Stabo Bouw Ronald

Ronald Ariens, projectleider.

“Sinds 2 jaar ben ik terug van weggeweest. Ik wilde mijn horizon verbreden en heb daardoor veel bijgeleerd, maar Stabo voelt als thuis. Iedereen kan met elkaar door een deur en staat open voor discussie en kritiek. Dat maakt ons innovatiever en minder traditioneel dan andere bouwbedrijven. Als uitvoerder regelde ik jarenlang het reilen en zeilen op de bouwplaats.

Inmiddels ben ik projectleider: uitdagingen oplossen, de financiën en contacten onderhouden. Daardoor spreek ik iedereen, van opdrachtgever tot onderaannemer en van uitvoerder tot timmerman. Het mooie aan Stabo: welke rol je ook hebt, iedereen wordt evenveel gewaardeerd.”

Luc Sachs, projectleider.

“Ronald en ik vullen elkaar goed aan als projectleiders. Hij is sterk in de uitvoering, ik in de voorbereiding: inkoop, informatiestromen, contact met opdrachtgevers en uitvoerders, logistieke uitdagingen.

Dat organiseren binnen een kort tijdsbestek geeft me energie, al sinds ik 14 jaar geleden bij Stabo begon. Komt ook doordat we een leuke club collega’s zijn en de opdrachten afwisselend en veelzijdig: de ene keer bouwen we een klein pand, dan weer een complex van 9.000 vierkante meter. Geweldig om dat met elkaar neer te zetten, en dat de opdrachtgever én wijzelf daarna tevreden zijn.”Luc Sachs, projectleider.

Stabo Bouw Luc
Stabo Bouw Guido

Guido Entius, uitvoerder.

“Sinds ik 11 jaar geleden bij Stabo begon, groeide ik van timmerman tot uitvoerder. Die ruimte om te groeien is waardevol. Ik organiseer nu de dagelijkse gang van zaken op de bouwplaats: maak planningen, regel het transport, verdeel wie wat doet en stuur het team op de bouwplaats aan. Soms voor meerdere projecten tegelijkertijd.

Het mooiste aan dit werk is als een werkdag loopt zoals gepland en alles als een puzzel in elkaar valt. En aan Stabo de onderlinge sfeer: we zijn echt een team. Met als mentaliteit: geef nooit op. Daarmee vinden we voor iedere uitdaging een oplossing.”

  • Privacystatement
  • Cookiebeleid
  • Copyright Stabo 2020