Werken bij Stabo

Stabo staat
voor voldoening in de bouw.

We houden elkaar scherp, zijn betrokken en hebben hart voor de zaak. Of we nu al twintig jaar bij Stabo werken of nog maar net. We vinden het belangrijk dat ons werk energie geeft en dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat. Daar zorgen we met elkaar en met onze partners voor. Daarom bouwen we aan duurzame relaties en werken we met een hecht team. Hier kun jij deel van uit maken!

Vacatures

Bouwprofessional

Sta jij, net als Stabo, voor kwaliteit en vernieuwing? Voor veiligheid en duurzaamheid? En bouw je graag mee aan nieuwbouw- of renovatiewerken? Dan hebben we een interessante baan voor je.


Bekijk deze vacature

Werkvoorbereider

Stabo staat voor topprestaties, geleverd door ons topteam. Bij Stabo houden wij elkaar scherp, zijn wij betrokken en hebben hart voor de zaak. Of je nu al twintig jaar bij Stabo werkt of nog maar net; we vinden het belangrijk dat ons werk energie geeft en dat onze collega’s met plezier naar het werk gaan. Wij bouwen aan duurzame relaties en werken met een hecht team. Ben jij de werkvoorbereider die ons middenveld komt versterken?!


Bekijk deze vacature

Stabo staat
open.

Voor nieuwe collega’s zoals jij. Heb je ervaring in de bouw, ben je energiek en niet bang voor uitdagingen, strakke deadlines en vernieuwing? En wil je samen met het team werken aan nieuwbouw en renovaties? Bekijk onze vacatures en bouw bij Stabo aan een carrière met een sterk fundament.

Marco Besseling, uitvoerder en maatvoerder.

“24 jaar geleden begon ik bij Stabo. Binnen een jaar groeide ik van timmerman naar meewerkend uitvoerder en later naar maatvoerder: ik bepaal alle maten, voor de fundering, het metselwerk, het ankerplan. Eerst in een digitale tekening, daarna op het bouwterrein. Vanuit iedere hoek werk ik naar het midden, tot alles bij elkaar komt. Dat geeft altijd een kick.

Als uitvoerder zorg ik dat we de strakke deadlines halen. Dus veel bellen, plannen, coachen en sparren. De betrokkenheid van het team geeft daarbij veel energie. Dat is echt Stabo: hart voor de zaak, altijd klaarstaan en elkaar scherp houden.”Marco Besseling, uitvoerder en maatvoerder. “

Stabo Bouw Marco

Stabo Bouw Luc

Luc Sachs, projectleider.

“Ronald en ik vullen elkaar goed aan als projectleiders. Hij is sterk in de uitvoering, ik in de voorbereiding: inkoop, informatiestromen, contact met opdrachtgevers en uitvoerders, logistieke uitdagingen.

Dat organiseren binnen een kort tijdsbestek geeft me energie, al sinds ik 16 jaar geleden bij Stabo begon. Komt ook doordat we een leuke club collega’s zijn en de opdrachten afwisselend en veelzijdig: de ene keer bouwen we een klein pand, dan weer een complex van 9.000 vierkante meter. Geweldig om dat met elkaar neer te zetten, en dat de opdrachtgever én wijzelf daarna tevreden zijn.”Luc Sachs, projectleider.

Stabo Bouw Ronald

Ronald Ariens, projectleider.

“Sinds een aantal jaar ben ik terug van weggeweest. Ik wilde mijn horizon verbreden en heb daardoor veel bijgeleerd, maar Stabo voelt als thuis. Iedereen kan met elkaar door een deur en staat open voor discussie en kritiek. Dat maakt ons innovatiever en minder traditioneel dan andere bouwbedrijven. Als uitvoerder regelde ik jarenlang het reilen en zeilen op de bouwplaats.

Inmiddels ben ik projectleider: uitdagingen oplossen, de financiën en contacten onderhouden. Daardoor spreek ik iedereen, van opdrachtgever tot onderaannemer en van uitvoerder tot timmerman. Het mooie aan Stabo: welke rol je ook hebt, iedereen wordt evenveel gewaardeerd.”

Guido Entius, uitvoerder.

“Sinds ik 12,5 jaar geleden bij Stabo begon, groeide ik van timmerman tot uitvoerder. Die ruimte om te groeien is waardevol. Ik organiseer nu de dagelijkse gang van zaken op de bouwplaats: maak planningen, regel het transport, verdeel wie wat doet en stuur het team op de bouwplaats aan. Soms voor meerdere projecten tegelijkertijd.

Het mooiste aan dit werk is als een werkdag loopt zoals gepland en alles als een puzzel in elkaar valt. En aan de onderlinge sfeer: we zijn echt een team. Met als mentaliteit: geef nooit op. Daarmee vinden we voor iedere uitdaging een oplossing.”

Stabo Bouw Guido