Projecten

Intratuin Hoorn

Voor Intratuin Hoorn heeft Stabo Bouw, in samenwerking met Stavenuiter BV, een grote uitbreiding mogen realiseren.


Bekijk dit project

Intratuin Aalsmeer

In opdracht van Markman Cultures heeft Stabo Bouw het nieuwe distributiecentrum van Intratuin in Aalsmeer gebouwd. Het gebouw wordt gerealiseerd op Greenpark te Aalsmeer en meet bruto ongeveer 12.500 m². Green Park Aalsmeer ligt tussen Schiphol en Royal FloraHolland, de grootste bloemenveiling ter wereld.


Bekijk dit project
Groenhart Stabo Bouw

Hoofdkantoor Groenhart

Voor Groenhart Groep bv. heeft Stabo het nieuwe hoofdkantoor mogen realiseren te Purmerend. Het pand is multi functioneel en dient behalve als kantoor ook als distributiecentrum en winkel. Door een uitstekende samenwerking tussen de betrokken partijen hebben we dit project op korte termijn kunnen realiseren.


Bekijk dit project
Stabo Bouw

Sportcomplex VZV ‘t Veld

Stichting Sportcentrum VZV (voorheen Stichting Sportpark de Kogge) vroeg ons om het bestaande multifunctionele sportcomplex uit te breiden. We bouwden een sporthal en verschillende functionele ruimtes voor fitness en fysiotherapie.


Bekijk dit project
Stabo Bouw

Distributiecentrum Bo-mij groep

Voor B.M.G. Vastgoed in Hoorn hebben we al verschillende bouwprojecten mogen uitvoeren. Een daarvan betrof een aanzienlijke bedrijfsruimte: een grondoppervlak van 9.000 m² met nog eens 10.000 m² verdiepingsvloer. Op het eerste gezicht misschien niet zo ingewikkeld om te bouwen, maar dat is buiten de omgevingsfactoren gerekend.


Bekijk dit project
Stabo Bouw

Renovatie 34 bewoonde appartementen

In opdracht van wooncorporatie De Woonschakel renoveerden we de bouwkundige schil van verzorgingshuis Maartenshof in Medemblik, bestaande uit 34 appartementen. Onze grootste uitdaging: de bewoners bleven tijdens de renovatie gewoon in hun appartementen wonen.


Bekijk dit project
Stabo Bouw

Logiescentrum seizoensarbeiders Agriport

In opdracht van uitzendbureau NL Jobs bouwden we op bedrijventerrein Agriport A7 in Middenmeer een logiescentrum voor tijdelijke arbeidskrachten. De 180 appartementen in het complex bieden ruimte aan niet minder dan 360 seizoensarbeiders.


Bekijk dit project