De Beren | Alkmaar

Juliet Vastgoed B.V. en Stabo

Juliet Vastgoed B.V. houdt zich bezig met herontwikkeling van bestaand vastgoed en ontwikkeling van nieuw vastgoed. Vanuit deze rol zijn Juliet Vastgoed B.V. en wij in het verleden met elkaar in contact gekomen en zijn verder gaan bouwen aan een langdurige samenwerking voor de toekomst. We hebben onder andere samen de ontwikkeling gedaan van een tweetal bedrijfsverzamelgebouwen op Zevenhuis in Zwaag.

Nieuwbouw Alkmaar

In Alkmaar is dit bedrijfsverzamelgebouw gebouwd met 14 units en bijhorende kantoorruimtes. Juliet Vastgoed B.V. heeft de tekeningen ontwikkeld en hield zich bezig met de verkoop van deze units. Wij hielden ons bezig met de bouw van het verzamelgebouw. De units waren al verkocht voor de bouw gestart was.

Cees van Juliet Vastgoed B.V. heeft contact met onze uitvoerder Dick. Ze weten elkaar beide te vinden als dat nodig moet zijn. Daar Cees in de buurt werkt is het makkelijk voor Cees om te komen kijken of het een en ander te bespreken als dat nodig is. Een samenwerking welke goed voelt aan beide kanten. We zijn open en transparant naar elkaar. Denken met elkaar mee en vinden beide goede communicatie belangrijk.

Stabo inschakelen voor utiliteitsbouw?

Bel of mail ons.