LKQ Fource | Alkmaar

Fource
Met passie voor innovatie zijn ze ondernemend en altijd een stap vooruit. Nieuwe technieken ontstaan voor de vraag die bij de klant leeft. Ze zijn breed georiënteerd, zien wat er komt en speelt. Hierom zijn ze flexibel in hun dienstverlening en vooruitstrevend in hun doen.

Als een echte vakidioot hebben ze liefde voor het vak. Beschikken ze over alle disciplines die de markt maken. Dat ze deze kennis- en kunde bundelen maakt hun sterk.

Dit is waarom mensen zich graag aan Fource verbinden, omdat ze het niet alleen nu, maar ook in de toekomst het voor je regelen.

Samenwerking Fource en Stabo
Voor en tijdens de bouw zijn er verschillende contactmomenten, onder andere tijdens de bouwvergaderingen welke bij ons op kantoor worden gehouden. Tijdens de bouw houdt onze uitvoerder Dick contact met Robbert (onze opdrachtgever vanuit Fource). Omdat Robbert niet in de buurt werkt is het voor Robbert niet altijd maar haalbaar om te komen kijken. Dick stuurt regelmatig foto’s toe om Robbert op de hoogte te houden. Robbert vindt het fijn dat wij van Stabo oplossingsgericht te werk gaan, flexibel en meedenkend zijn.

Nieuw filiaal LKQ Fource te Alkmaar 
Het nieuwe filiaal van LKQ Fource te Alkmaar bevindt zich aan de Berenkoog 45 en vervangt de oude locatie op hetzelfde industrieterrein. In september 2021 begonnen de bouwwerkzaamheden en, na meer dan een jaar in de steigers te hebben gestaan, opende de vestiging in december 2022 haar deuren.

De nieuwe vestiging in Alkmaar is één van onze grootste in het land. Vanuit dit filiaal worden alle klanten uit de regio Alkmaar dagelijks via 12 routes beleverd.

Het nieuwe pand bestaat uit drie verdiepingen met een totale vloeroppervlakte van 1.978m2. Daarmee beschikt de vestiging over voldoende ruimte voor meer dan 45.000 referenties aan automaterialen en vloeistoffen en 5.600 referenties aan banden. Dit betekent een forse stijging in aantal referenties en groeimogelijkheden ten opzichte van het vorige pand waar 21.000 referenties aan automaterialen en vloeistoffen lagen. LKQ Fource maakt zich dan ook sterk zijn belofte steeds na te kunnen komen: altijd voorraad binnen handbereik.

Nieuwe mijlpaal
Met de opening van het nieuwe pand wordt ook meteen een andere mijlpaal bereikt. Het gebouw kreeg namelijk als eerste in Nederland de nieuwe LKQ Fource huisstijl. Helemaal klaar voor de toekomst!

Stabo inschakelen voor utiliteitsbouw?

Bel of mail ons.