De Eekhoorn | Zwaagdijk

De Eekhoorn Dutch Furniture staat bekend om zijn hoogwaardige meubels, bekend van merken als Basiclabel en WOOOD, en heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Om aan de toenemende vraag te voldoen en de productieprocessen te stroomlijnen, was een uitbreiding van de fabriek noodzakelijk.

Wij hebben een uitstekende reputatie in de bouwsector en hebben bewezen kwaliteit en vakmanschap te leveren bij eerdere projecten. Met ons ervaren team van professionals en grondige kennis, waren wij de ideale partner om de uitbreiding van de fabriek te realiseren.

Wij hebben zorgvuldig rekening gehouden met de specifieke behoeften en vereisten van De Eekhoorn Dutch Furniture, om ervoor te zorgen dat de uitbreiding voldeed aan hun hoge standaarden en functionaliteit.

Met de voltooiing van deze uitbreiding kan De Eekhoorn Dutch Furniture nu profiteren van een efficiëntere productiestroom en een geoptimaliseerde opslagcapaciteit. Dit stelt hen in staat om hun groeiende marktpositie verder te versterken.

De succesvolle samenwerking tussen Stabo Bouw en De Eekhoorn Dutch Furniture heeft geleid tot een indrukwekkende uitbreiding van de fabriek, waar wij beide trots op mogen zijn.

Het project markeert een belangrijke mijlpaal in de groei van De Eekhoorn Dutch Furniture en versterkt de positie van ons als betrouwbare partner in de bouwsector.

Stabo inschakelen voor utiliteitsbouw?

Bel of mail ons.