Praxis | Almere Haven

Voor Praxis Almere Haven hebben wij hun nieuwe pand mogen bouwen. Hiermee hebben wij de eerste energie neutrale bouwmarkt van Nederland gerealiseerd.

Na herontwikkeling van de bestaande locatie is het pand vernieuwd, vergroot en verduurzaamd.
Het pand is uitgerust met de nieuwste technieken, zoals een warmtepomp en zonnepanelen. Hierdoor levert het meer energie op dan dat het verbruikt. Daarnaast is er gebruik gemaakt van LED verlichting op bewegingssensoren zodat er nog meer energie bespaard wordt.

Het concept van de winkel is gericht op de toekomst. Bij deze Praxis is het Phygital concept toegepast. Phygital betekent een nieuwe mix tussen de fysieke en online-winkel. Alle voordelen van de digitale wereld zijn samengebracht in een fysieke bouwmarkt, wat zorgt voor een unieke klantbeleving. Er zijn assortimenten in de winkel waarin sommige producten alleen als showmodel worden getoond. De QR-code op het showmodel verwijst je door naar de webshop voor een daadwerkelijke aankoop.

Door goed samen te werken met onze opdrachtgevers en onderaannemers hebben we er met zijn allen weer voor gezorgd dat alle doelen zijn behaald. We kijken terug op een mooie samenwerking met een prachtig resultaat.

Met de bouw van dit project hebben wij van Stabo laten zien dat we;

  • Staan voor kwaliteit;
  • Goed kunnen samenwerken met opdrachtgever en toeleveranciers;
  • Duurzaam bouwen.

Stabo inschakelen voor utiliteitsbouw?

Bel of mail ons.