Intratuin | Aalsmeer

In opdracht van Markman Cultures heeft Stabo Bouw het nieuwe distributiecentrum van Intratuin in Aalsmeer gebouwd. Het gebouw wordt gerealiseerd op Greenpark te Aalsmeer en meet bruto ongeveer 12.500 m². Green Park Aalsmeer ligt tussen Schiphol en Royal FloraHolland, de grootste bloemenveiling ter wereld.

Nieuweboer Architecten uit Zwaagdijk heeft het ontwerp gemaakt en begeleidde de bouw voor de opdrachtgever.

De start van de bouw was nog even spannend in verband met lopende procedures. Na de start is Stabo Bouw conform de planning gaan bouwen. De uitdaging in dit project was dat er gebouwd moest worden tegen naastgelegen gebouwen.

Door middel van de periodieke bouwvergaderingen bleef er continue afstemming tussen Markman Cultures, Nieuweboer Architecten, Intratuin en Stabo Bouw. Een fijne manier van (samen)werken!
We zijn met zijn allen trots op het eindresultaat en wensen Intratuin veel plezier toe met hun nieuwe accommodatie!

Missie Intratuin

Intratuin staat voor groen. Sinds de oprichting in 1980 wordt er gestreefd om mensen dichter bij een groene, natuurlijke manier van leven te brengen. Vakmanschap, kennis en inspiratie staan hierbij centraal. Stabo Bouw kan zich helemaal in de missie van Intratuin vinden, daarom een uitstekende match.

Stabo inschakelen voor utiliteitsbouw?

Bel of mail ons.