VD Holland | Andijk

Voor VD Holland hebben wij hun nieuwe bedrijfspand met kantoor op de Veenakker 26 te Andijk mogen realiseren. Het kassencomplex is gebouw door een gespecialiseerde kassenbouwer.

De locatie heeft een vloeroppervlakte van 2800m² op de begane grond, 800m² op de verdieping en het kassencomplex bedraagt 90.000m².

VD Holland is dé paprika specialist. VD Holland is gespecialiseerd in de teelt van paprika. Zij hebben een teeltwijze eigen gemaakt waarmee zij paprika’s van de beste kwaliteit kunnen garanderen. Door het gebruik van alleen maar uiterst moderne glasopstanden in combinatie met de nieuwste technieken behoren zij tot de meest duurzame kwekerijen van het land.

De uitdaging in dit project was dat alles tijdig klaar moest zijn zodat VD Holland gewoon door kon gaan met de teelt van hun paprika’s.

In een tijdsbestek van circa een half jaar hebben wij met alle deelnemers in het bouwteam ervoor gezorgd dat de eerste oogst tijdig geplukt kon worden in de nieuwe kas.

De totale bouw van dit complex heeft zo’n 35 weken geduurd.

Het gebouw is getekend door Vyverberg.

Met de bouw van dit project hebben wij van Stabo laten zien dat we;

  • Staan voor kwaliteit;
  • Voorspelbaar zijn als het gaat om levertijden en afspraken;
  • Goed kunnen samenwerken met opdrachtgever en toeleveranciers op een gecombineerde bouwplaats, waar ook de productie door moet gaan.

Stabo inschakelen voor utiliteitsbouw?

Bel of mail ons.