Logiescentrum seizoensarbeiders Agriport

In opdracht van uitzendbureau NL Jobs bouwden we op bedrijventerrein Agriport A7 in Middenmeer een logiescentrum voor tijdelijke arbeidskrachten. De 180 appartementen in het complex bieden ruimte aan niet minder dan 360 seizoensarbeiders.

Via NL Jobs werken in Noord-Holland ruim duizend arbeidskrachten in de agrarische sector, glastuinbouw, techniek en verpakkingsindustrie. Driekwart daarvan is werkzaam op bedrijventerrein Agriport A7. De uitzendorganisatie heeft eerder al andere werknemershotels laten bouwen. Het nieuwe complex op Agriport is daarvan het grootste en modernste, met een hoogte van negen meter, drie verdiepingen en op het dak zonnepanelen.

Intensief proces

We werkten gedurende het bouwtraject nauw samen met de opdrachtgever. Zo leverde NL Jobs zelf een groot deel van de technische arbeidskrachten, in samenwerking met de firma Schouten Techniek. Bovendien wilde de uitzendorganisatie het logiescentrum zo snel mogelijk in gebruik nemen. Daarom planden we een deel van de oplevering gezamenlijk in: terwijl wij nog aan de afbouw werkten, richtte NL Jobs de eerste appartementen al in. Een huzarenstuk van intensieve collaboratie, maar zo werken we graag.

Stabo inschakelen voor utiliteitsbouw?

Bel of mail ons.